پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا

  • کد خبر: ۸۷۳۶۶
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا
تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ احتمالا بعد از جنگ جهانی دوم، حادثه دیگری را پیدا نکنید که به اندازه ویروس کرونا زندگی نسل بشر را دستخوش تغییرات کرده باشد. تغییراتی که در جای جای زندگی ما مشهود است و اصول فراوانی را زیرورو کرده است.

سنگین‌ترین برف‌های زمستانی، کل زورشان تعطیل کردن دو، سه روزه مدارس بود؛ اما امروز کرونا، این بیماری نفرین شده نامرئی، ۲ سال است که درِ مراکز آموزشی و تحصیلی را تخته کرده است. حالا اینترنت، ما را از جای جای شهر گرد هم جمع می‌کند و گوشی‌های همراه جایگزین کلاس درس شده اند.

با لپ تاپ از راه دور امتحان می‌دهیم و با روشن کردن میکروفن و وب کم هویتمان را به اثبات می‌رسانیم. همه چیز شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و در این میان تقلب کردن هم وارد مرحله دیگری شده است. اگر محصل باشید این حرف ر ا بیش از هر کس دیگری درک می‌کنید و اگر در خانه محصل داشته باشید، حتما متوجه کار‌های عجیب و غریبی شده اید که حین امتحان هایشان رخ می‌دهد.

تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد؛ میزان ولوم صدایش را برای رسیدن به بغل دستی و نرسیدن به مراقب دقیق تنظیم کرده باشد و ده‌ها ترفند دیگر که هرکدام آن‌ها بازی مرگ و زندگی برای یک دانش آموز بود. چند ساعت پیش، تصویری در تلگرام توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، یک دانش آموز برگه تقلبی را روی گوشی همراه خود نصب کرده و دقیق مکان دوربین‌ها را پانچ کرده بود.

روشی که می‌توان با به کار بردن آن، توی چشم‌های معلم خیره شد و هم زمان و بدون هیچ گونه گردش اضافه چشم، پرونده درسی را بست و کنار گذاشت. در خبر دیگری آمده بود که با بازگشایی مدارس در هندوستان، پلیس باندی را دستگیر کرده است که با فروش کفش و دمپایی‌های مجهز به بلوتوث کسب درآمده کرده و محصلان زیادی هم برای انجام تقلب این کالا را با جان و دل خریداری می‌کرده اند؛ اما تمام این‌ها تنها گوشه‌ای از خلاقیت دانش آموزان امروزی است!

کافی است برای دقایقی گوگل را باز کنید و سری به پلتفرم‌های متنوع ویدئویی را بزنید. از یوتیوب و آپارات گرفته تا اینستاگرام و تیک تاک. پلتفرم‌هایی که محصلان روش‌های سری خود را در قالب صدا، ویدئو و تصویر با دیگران به اشتراک می‌گذارند و تولید محتوا می‌کنند: «۱۰ ترفند تقلب که آرزو می‌کردید زودتر آن‌ها را یاد می‌گرفتید»، «چگونه در امتحانات مجازی تقلب کنیم» و «۲۴ روش دور زدن امتحان» و بسیار عنوان‌های دیگر که برایشان نقطه پایانی وجود ندارد و به نظر می‌رسد برای رهایی از این شیوه‌های عجیب و غریب سیستم آموزشی باید تدابیر ویژه‌ای بیندیشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->