زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳) مرگ دختر ۱۷ ساله در انفجار خانه در روستایی حوالی مشهد پیش‌بینی بارش باران از فردا (۵ بهمن ۱۴۰۳) در ۸ استان دستگیری دندان پزشک بی سواد | دندان طمع دندان ساز تقلبی در مشهد کشیده شد آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟
سرخط خبرها

تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا

  • کد خبر: ۸۷۳۶۶
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا
تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ احتمالا بعد از جنگ جهانی دوم، حادثه دیگری را پیدا نکنید که به اندازه ویروس کرونا زندگی نسل بشر را دستخوش تغییرات کرده باشد. تغییراتی که در جای جای زندگی ما مشهود است و اصول فراوانی را زیرورو کرده است.

سنگین‌ترین برف‌های زمستانی، کل زورشان تعطیل کردن دو، سه روزه مدارس بود؛ اما امروز کرونا، این بیماری نفرین شده نامرئی، ۲ سال است که درِ مراکز آموزشی و تحصیلی را تخته کرده است. حالا اینترنت، ما را از جای جای شهر گرد هم جمع می‌کند و گوشی‌های همراه جایگزین کلاس درس شده اند.

با لپ تاپ از راه دور امتحان می‌دهیم و با روشن کردن میکروفن و وب کم هویتمان را به اثبات می‌رسانیم. همه چیز شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و در این میان تقلب کردن هم وارد مرحله دیگری شده است. اگر محصل باشید این حرف ر ا بیش از هر کس دیگری درک می‌کنید و اگر در خانه محصل داشته باشید، حتما متوجه کار‌های عجیب و غریبی شده اید که حین امتحان هایشان رخ می‌دهد.

تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد؛ میزان ولوم صدایش را برای رسیدن به بغل دستی و نرسیدن به مراقب دقیق تنظیم کرده باشد و ده‌ها ترفند دیگر که هرکدام آن‌ها بازی مرگ و زندگی برای یک دانش آموز بود. چند ساعت پیش، تصویری در تلگرام توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، یک دانش آموز برگه تقلبی را روی گوشی همراه خود نصب کرده و دقیق مکان دوربین‌ها را پانچ کرده بود.

روشی که می‌توان با به کار بردن آن، توی چشم‌های معلم خیره شد و هم زمان و بدون هیچ گونه گردش اضافه چشم، پرونده درسی را بست و کنار گذاشت. در خبر دیگری آمده بود که با بازگشایی مدارس در هندوستان، پلیس باندی را دستگیر کرده است که با فروش کفش و دمپایی‌های مجهز به بلوتوث کسب درآمده کرده و محصلان زیادی هم برای انجام تقلب این کالا را با جان و دل خریداری می‌کرده اند؛ اما تمام این‌ها تنها گوشه‌ای از خلاقیت دانش آموزان امروزی است!

کافی است برای دقایقی گوگل را باز کنید و سری به پلتفرم‌های متنوع ویدئویی را بزنید. از یوتیوب و آپارات گرفته تا اینستاگرام و تیک تاک. پلتفرم‌هایی که محصلان روش‌های سری خود را در قالب صدا، ویدئو و تصویر با دیگران به اشتراک می‌گذارند و تولید محتوا می‌کنند: «۱۰ ترفند تقلب که آرزو می‌کردید زودتر آن‌ها را یاد می‌گرفتید»، «چگونه در امتحانات مجازی تقلب کنیم» و «۲۴ روش دور زدن امتحان» و بسیار عنوان‌های دیگر که برایشان نقطه پایانی وجود ندارد و به نظر می‌رسد برای رهایی از این شیوه‌های عجیب و غریب سیستم آموزشی باید تدابیر ویژه‌ای بیندیشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->